sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Monday monday manic monday!

Maanantai, voi tylsyys.
Eihän toi otsikko sovi tähän ollenkaan :D
Mitä varten sillon, kun on paljon töitä ei halua mennä töihin, mut sit kun niitä on vähän ni haluaa mennä? Onkohan tässä takana tuo ainainen valittamisen tarve? Luulisin. Paitsi, että nyt haluaisin kyllä mennä töihin ihan rahankin takia :P No huomenna sitten taas Gloria Jean´sille 8-13.30 ja illemmalla luvassa jonkinsortin palaveri, jännää. Perjantai yön olin aiemmin mainitussa yö-kerhossa blokkaamassa, aikamoinen yö oli kyllä, pakko myöntää. Paikka oli tupaten täynnä ja muistin taas miksen koskaan ollut kavereiden kännikuskina Suomessa, kuka jaksaa katsella känniääliötä koko yön? Ok, tiedän kyllä muutaman tapauksen, mutta silti.
Täällä on blokkaaminen hiukan erilaista, kun Suomessa; koko yö kuljetaan matalan laatikon mallisen ritilän kanssa, johon sitten kerätään niitä laseja, joita löytyy näin äkkisesltään laskettuna ainakin 8 erilaista, kätevää. Not.  Sitten siinä on myös sellainen kippo, johon kaadetaan kaikki drinksujen loput tms. Tämän koko systeemin paino on aikamoinen, kun sen kanssa on hetken kiertänyt (loogista) ja sitä on näin ollen hieman hankala koittaa kantaa yhdellä kädellä pään päällä, jotta ei törmäilisi muihin ihmisiin. Että semmosta. Ajattelin kyllä, et josko saisin järjestettyä vaikka sillä tavalla, et olisin joka tiistai yö töissä siellä, niin saisi pikkusen lisää valuuttaa kukkaroon.
Nyt on toinenkin säästö edessä, me nimittäin muutetaan kuukaudeksi Lisan & Michaelin kämppään kissanvahdeiksi, kun kyseinen pariskunta lähtee Aasiaan. Mutta älkääpä nyt huolestuko jos olette esimerkiksi postia tänne pistäneet, muutto nimittäin tapahtuu vasta joulun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti