torstai 18. marraskuuta 2010

Hei kaikki ihanat ihmiset!

Mää tykkään teist :)
Nyt olen siis Gloria Jeans´sin palkkalistoilla, kävin tänään täyttelemässä papereita ja ens viikolla on sit huimat 2 päivää töitä edessä, juu ei voi rahan tuloa taas estää (hehheh...), Mut se on hirmu kiva paikka! Ja parhaillaan työskenteijät spekuloivat pikkujouluja, multa varmistettiin myös heti et "kai sä sit juot kans?" JEP! Tästä paikasta kiitos kuuluu Adrianille, joka on pitäjän kaveri ja niin siis myös meidän. Suhteilla suhteilla mennään taas...
Tarvii enää etsiä toinen työpaikka tuohon sivuun, jotta sais pikkusen dollareita käyttöönkin, visa rajat kun rupee pikku hiljaa paukkuu. No mut kyllä se tästä, meiltä löytyy nyt molemmilta paikalliset "anniskelu passit", joten voidaan laillisesti työskennellä baarissakin. Jee jee :)

Tuli vähän tursiteiltua taas tällä viikolla, löydettiin nimittäin AC/DC lane, liitän tähän pari kuvaa siitä. Muista äiti mainita Pasille kans :D Heh, radiosta rupes just soimaan kyseisen bändin biisi, hassu juttu.

PERRRJANTAI! Tekis niin paljon mieli mennä terassille istuskelee ja nauttii auringosta, mut ehkäpä odotan et Kalle pääsee eka töistä.

Lisäys; koitin lisätä kuvia tähän, mutta kone on vahvasti eri mieltä, eli ehkä parempi onni ensi kerralla.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut työpaikan johdosta! :) Arvasinhan että varmasti saat jotain.

    AC/DC Lanella sijaitsee muuten erinomainen rokkibaari nimeltä Cherry Bar, suosittelen lämpimästi. Tein paljon ystäviä siellä. :)

    VastaaPoista
  2. Tattista! Juu siellä näkyi joku paikka olevan, eilen itseasiassa harkittiin sinne menoa, mut tultiin siihen lopputulokseen eräs porukasta oli ylipukeutunut :D En minä!
    Ehkäpä ensi kerralla sitten :)

    VastaaPoista