lauantai 6. marraskuuta 2010

You're out.

Leikittiin tanaan Hennan kanssa Australian huippumalli haussa kisaa. Oltiin siis valokuvaus sessiossa, 4 tuntia siella meni ja nyt on hienot hiukset ja meikit. Taman kaiken tuloksena saadaan joskus neljan viikon paasta 1 kuva ja 1 cd jossa on se ihan sama kuva. Koska meilla oli lahjakortti arvoltaan reilu 200 dollaria, jolla siis ei enempaa saanut kuvia. Pikkusen vaan ihmetyttaa, etta miten se et laittaa kuvat ceedeelle voi muka maksaa 200 doltsia kpl. Ei tajuu. Huijausta.
Noin nyt sain sen pois sydamelta.
Ja syy miksen ole kirjoittanut tanne tai mihinkaan muuallekkaan on siina, ettei Kallen lappari ole toiminut laisinkaan toviin, eika ole ollut "aikaa" menna nettikaffelaan istuskelemaan. Paitsi nyt, mut tata ei lasketa, koska tama on baari ja taalta saa pizzaa.
Jeah, tanaan on siis sunnuntai, eli viikko taas on vierahtanyt, hirmusta kuinka nopeesti aika menee taalla.
Maanantaina oltiin Melbournen vanhassa vankilassa night tourilla, joka oli muuten taysin rahan arvoinen kokemus, menisin uudestaan ja suosittelen lampimasti kaikille muillekkin. Tyyppi joka tata kierrosta piti oli nayttelija, joka oli mukamas hirttaja kyseisessa lafkassa silloin joskus muinoin. Halla oli paljon juttuja kerrottavana, hauskoja, pelottavia ja mielenkiintoisia.
Tiista oli public holiday, joka meni laiskoissa merkeissa, ei siis mitaan mielenkiintoista kerrottavaa.
Toissa olen ollut ruhtinaalliset kaksi paivaa talla viikolla. Ei tuu mitaan tallasesta touhusta, tarvii ettia uus paikka. Hennan kanssa ollaan turisteiltu ympari kaupunkia ratikoilla ja busseilla ja kierreskelty muutenkin ympyraa. Perjantaina oltiin Kallen kanssa Janen luona illallisella ja pikkuisen maistelemassa (sain taas kengurua, nam!) ja eilen oltiin koko porukka Lisan & Michaelin tykona. Naa on kylla edelleen ihan mahtavia ihmisia taalla, seikka josta ei vaan paase yli eika ympari.
Kohta loppuu aika koneella, eli pitaa kiitaa. Palataan taas, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti