lauantai 12. kesäkuuta 2010

We're definately not living in America

Vaan Thaimaassa!
Vitsi taalla on kivaa, oltiin eilen ensin paivalla rannalla, ja sen jalkeen hieronnassa ja syomassa. Ihanan letkee fiilis.
Illalla suuntasimme kohti "vanhaa tuttua" Chang baria, joka oli jostain kumman syysta tosin muuttanut. No, ei se ihan kokonaan paikan tunnelmaa pilannut. Paljon tuttuja viime reissulta nahtiin ja hirmuisen monta amparillista paukkuja kaadettiin naamariin myos. Jossakin kohtaa iltaa alkoivat paikalliset pitaa tuli-esityksia aivan baarin edessa, tuli pikkasen lammin... Hienoja esityksia kylla, pistan niista videomatskua, kunhan saadaan Kallen koneeseen netti jotenkin pelittamaan. Samalla kertaa sitten myos kuvia luvassa.
Chang barin jalkeen haettiin vahan roskaruokaa, jonka jalkeen mentiin rannalla istuskelemaan nuotion aareen baarin tyontekijoiden kanssa.
Jollain ihmeen konstilla selvittiin guest houselle asti kuitenkin siina neljan(?) korvilla.

Tanaan on kaikilla ollut jostakin kasittamattomasta syysta hirmuinen jumitus paalla, asken tosiaan paastiin ensimmaisen kerran liikkeelle, kun kaytiin syomassa "aamiaista" tuossa niin kutsutussa Italialaisessa ravintolassa. Pirun hyvat patongit btw!

Nyt ei kylla irtoa muuta raporttia tahan valiin, vois vaikka lahtee juomaan singhaa...

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että joltisenkin hengissä ootte siellä.
    Eläkää ihmisiksi, ettei tarvi äitisi hiuksia keräillä meidän täällä...
    Jookosta?
    A ja H

    VastaaPoista