maanantai 28. kesäkuuta 2010

Full moon party, finally!

Ei sita olla, kun puolisen vuotta Hennan kanssa vasta odotettukkaan...
Mut siis hyvin selvittiin hengissa, vaikk Henna eksyikin hetkiseksi mushroom mountainille, jossa ei kuitenkaan kertomansa mukaan moisia sienia napostellut, hyva sitten!
Hyvat pippaloty oli, suurinpiirtein 20 000 juhlijaa oli keraantynyt samalle rannalle, kaikki ainakin osittain neon varisen bodypaintin kanssa koristeltuna, nimimerkilla kaivelen sita vielakin kynsien alta pois.
Ens lauantaina olis Half Moon Partyt tuolla viidakossa, saataa olla, etta tullaan Koh Taolta sen verran kaymaan taalla viela, et paastaan sinnekkin heiluman. Kuleman mukaan nekin on aika massiiviset keppalot. No mikapa talla ei olisi? Meidan bungalow hotskulla on joka ainoa ilta ollut pool partyt, pakko myontaa, etta ihan kaikkiin ei ole kunto riittanyt, mutta mutamiin kuitenkin. Se on kylla siistia, kun on iso uima-allas ja kaikki vaan crazy bailaa siella ja sen vieressa, ja tietty osa sisalla baarin puolella.

Hei mut on me tehty muutakin, ku juhlittu!
Niin, kun esimerkiksi vesiskootteroitu ja kierrelty ympari kylia ja shoppailtu ja katottu futista (okei, no siihen on liittynyt valilla ykskaks kaljaa, mut kuitenkin!) . Oli muuten aika jannaa kattoa eilen pelia britti pubissa, kun Englanti otti Saksalta selkaan ja tippui nain ollen cupeista pois. Jo oli hiljasta enkku poikaa sen jalkeen kuppila taynna... En sitten tieda, etta olisko ollu enemman vai vahemman pelottavaa jos kyseinen joukkue olisi voittanut. Tata sopii jaada pohtimaan.

Huomenna siis kuitenkin suuntaamme kaikkine kantaumuksinemme KohTaolle, jossa meitsi paasee vuorikiipeilee, vihdoinkin! Sukeltamaankin tekis mieli menna, mut taytyy nyt kattoo, et kuinka mammonat riittaa.

On muuten hirvee maara kuva & videomatskua talta reissulta, sit ku jostain loydetaan sellanen paikka, missa Kallen koneen saa nettiin ja se viela toimii ni lataan parhaat palat tanne. Sita odotellessa..

Nyt pitaa menna metsastaa jotain muonaa ja sit takas kattoo onko meijan aussi vahvistus jo saanut itsensa punkan pohjalta raavittua ylos, han kun edusti meita kaikkia eilen pool partyissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti