keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Hommat meillä menee aivan puihin...

Kovasti ollaan nyt kavereiden kanssa Thaimaaseen lähdössä, matkassa mukana siis Kalle, Henna ja tietty meitsi ite. Meidän reissuhan alkoi jo periaatteessa eilen, kun tultiin tänne PK-seudulle ensin katsomaan Green Dayn keikkaa, ja sen jälkeen tuttujen luokse yöksi.
Eräs matkavahvistuksemme perui tulonsa, joten alkuperäisestä suunnitelmasta nyt hieman poiketaan. Anyway, oikein mahtavaa seuraa mulla mukana, ja aivan varmasti hieno reissu edessä.
Eilen tietysti oli aika lailla muitakin mutkia edessä, allekirjoittanut nimittäin hukkasi passinsa, josta uusi versio on kauhean säätämisen seurauksena haettavissa tänään kolmen jälkeen Helsinki-Vantaan lentokentältä.
Yöllä saatiin tosiaan keikkapaikalta kyyti tänne majapaikkaan, tottelevaisina ihmisinä emme kyseenalaistaneet navigaattoria, jonka seurauksena olimme puoli yhden aikaan yöllä aivan väärän oven takana. Ei siinä muuta, kuin soitto kuskille, et "tuutko takas?", kymmenisen kilometriä vaan heitti tuo sijainti...
Kaikesta huolimatta mieli on reipas ja eilinen keikka vielä huulilla hymyilyttää, ei se nimittäin ollut ollenkaan turha veto Vihreältä Päivältä.
Nyt action planissä seuraavana siirtyminen paikasta A lentokentälle, saapa nähdä kuinka tässä käy. Lento lähtee kuudelta ja muutaman välilaskun seurauksena, meidän olisi tarkoitussa olla Thaimaan Krabilla noin puoli kolmelta Suomen aikaa huomenna päivällä. Tässä kohtaa mainittakoon, että ensimmäinen koneenvaihto tapahtuu Amsterdamissa...

Seuraavaksi kirjoittelen toivottavasti hieman lämpimämmästä paikasta, pysykäähän taajuuksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti