keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Seduction...

Nyt ollaan Phuketissa, ja tää on aika turha paikka. Käytiin yksillä paikallisessa Sedulassa, joka on ihan samanlainen kun Suomessa, hinnoista lähtien. Siis ainoa baari, jossa on sisäänpääsy maksu, voi elämä.
Phuket nyt ei muutenkaan vaikuta mitenkään mieltä ylentävältä paikalta, katsotaan josko mieli huomenna muuttuu, mutta vahvasti epäilen. Tää on ihan, ku menis Tallinaan, repikää siitä huumoria.
Iloisempiin asioihin, kirjoittelin vihkoon Phi Phillä, kun nettiin ei oikein päässyt... Tässä jotakin tekstiä sieltä:

15.6
JAUU!! Ollaan Phi Phillä ja voi vitsi tää on kiva paikka! Eilen tänne saavuttiin ja löydettiin halpa & huono guest house hintaan 250 batia per yö, kaikilta siis yhteensä. Olen muuten aivan varma, että kyseinen rakennus on joskus toiminut bordellina...
Eilen oli parhaat beach partyt ikinä! Full moon partyissä kun ei olla vielä oltu. Vettä alkoi sataa aivan kaatamalla jossain kohtaa, mutta se ei menoa hidastanut, päinvastoin. Tanssittiin muiden hilpeiden ihmisten kanssa sateessa ja sällit juoksi tuhansia kertoja "ring of firen" läpi, tästä Kallella todisteena palovamma pohkeessa.
Täällä on halvempia ämpäreitä, kuin Ao Nangilla, 2 buckets for the price of 1, määän!
Kukaan ei pysty kertomaan montako moisia meni. Sitten tietysti, kun oli ilmaista juomaa luvassa, niin Kalle joi bodyshotin meitsin navasta, hupsista :D
Ihan helvetin hauskaa oli! Meidän vieraileva aussi vahvistus Layton toi oman lisänsä meidän muuten niin hiljaiseen ja rauhalliseen joukkoon.
Tää on muutenkin tosi kiva saari, maisemat on upeat, saari on vuoria ja rantoja täynnä.
Tänään ei voimat riitä vuorikiipeilyyn, mutta ehkä toisena päivänä?
Tää menee nyt uimaan.


16.6
We're on a boat that rocked... 50 years ago?
Jees, eli paatissa ollaan matkalla kohti Phuketia, Layton jätti meidät ainakin hetkeksi kert hän oli juuri kyseisestä kaupungista tullut. Todenäköisesti tyyppi kuitenkin liittyy seuraamme Full moon partyissä, siellä tarkoitus nähdä muitakin tuttuja naamoja :)
Phi Phille täytty vielä joskus palata, oli se sen verran hauskanen paikka. Nähtiin siellä jopa 1 auto. Ja tuhansia kissoja!
Tsunamihan pyyhkäisi kyseisen saaren ylitse 2004 ja sen jäljet näkyvät vieläkin paikka paikoin, saarelta löytyy mm. tsunami village, jota ei siis ole vielä ehditty korjata.
Asiasta muonaan, mangot on aivan sairaan hyviä täällä! Mereneläviä en tosin ajatellut enää syödä, tonnikalaa ei lasketa, kert se on purkissa...

Ajateltiin mennä Hennan kanssa ottaa jonkinsortin waxingit Phuketissa, tästä ehkä lisää myöhemmin... Tai ehkä ei? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti