keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

What a party

On ollut hiukan hiljaiseloa tassa, kun ei oo kerenny koneelle istahtamaan pidemmaksi aikaa, mutta ei huolta nyt tulee tekstia sitten senkin edesta..

20.06
Meitsin synttarit!
Ollaan Koh Samuilla beachilla makoilemassa, ei olla tassa varttia kauempaa oltu ja jo noin nelja tyyppia on tullu myymaan pilvea, juu ei kiitos. Kalle varmaan sit nayttaa ihan pilviveikolta, heheh :D
Tultiin tanne eilen taas yhdella vanhemman puoleisella paatilla, meilla on vanhojen laivojen kirous ihan selkeesti.
Loydettiin Hannah ja Stevie (britti tytsyt) ja vietettiin iltaa heidan kanssaan. Ei otettu kun parit, kert tanaan on tarkoitus juhlistaa vahan enemman.
Meilla on nyt ensimmainen bungalowissa vietetty yo takana, se on oikeastaan ihan kuin mokki, seinalta loytyy kirjotuksia ah niin ihanalta 90 luvulta asti, vaikka luulen vahvasti, etta kyseiset tapetit on paikoilleen liisteroity joskus 70 luvulla...
Mokki ilmastoinnilla ja kuumalla suihkulla olisi maksanut 300 b enemman, joten tyydyttiin taas tavalliseen (ja aika pirun meluisaan) tuulettimeen.


Takaisin tahan paivaan...

Ollaan tosiaan talla hetkella Koh Phanganilla, tultiin tanne eilen erittain hitaalla ja ruosteisella veneella.
Oli kylla sen matkan arvoinen, nimittain tama paikka on aivan ihana! Asustellaan jalleen bungalowissa,, mutta taa on ihan eri luokkaa kuin viimeksi, vaikkakin taas saastettiin satasia ottamalla tuulettimellinen huono ilmastoinnin sijaan, mutta se ei paljoo mielta paina. Taalta loytyy kaikki pelit ja vehkeet, on uima-allasta, kuntosalia, hierontaa jnejnejne.. I'm in heaven!
Eilen oli aikamoiset pool partyt tuossa altaalla, tuli taas aivan liian monta amparillista juotua, mutta mikapas siina, lomallahan taalla ollaan. Kaikki kuitenkin ovat nyt jo suht hengissa, kun on aamiaistakin saatu naamariin.
Ai niin, mun pitikin hehkuttaa, kun paasin vesiskootterilla paristelemaan pari paivaa sitten, oli aivan sairaan siistia! Vitsi niilla paasi lujaa!

Huomasin just, etta tassa kyseisessa paikassa on puolet kalliimpi netti, kun muualla, et ehka en sit kuitenkaan kauheasti enempaa tarinoi tahan valiin.
Pieni referointi kuitenkin loppuun:
Ma olen talla(kin) hetkella erittain tyytyvainen elamaani! Taalla menee kaikki hirmui hyvin, ja ollaan saatu viela kaiken lisaksi kaikki matkakaiffarit samalle saarelle, mita muuta voisi ihminen toivoa?

2 kommenttia: