perjantai 21. tammikuuta 2011

Primal SCREAM and SHOUT!

Ma oon niin onnellinen, kun saan soittaa taysilla rokkia, nautin tasta viel taman paivan. Sitten tulee talon "isanta" kotiin ja pistaa housen pauhaamaan, ma en tykkaa! Taalla kaikilla meidan kavereilla on ihan uskomattoman omituinen musiikkimaku, lahes kaikki kuuntelee houseteknowhatever kakkaa, ja oikeesti tykkaa siita. Ma en vaan kasita, mut mielipideasioistahan ei sovi kiistella (mistas sitte?).
Meilla on nyt liput varattu lentsikkaan, elikka matkaa jatkuu 100 varmasti keskiviikkona, ja jos tarkkoja ollaan niin 14.05. Lento saatiin yli puolet halvemmalla, kuin mita juna olisi kustantanut, ja aikaakin saastyy noin kolmisenkymmenta tuntia. Tietty sielta taivahalta ei naa maisemia samalla tapaa, mut kyl ma silti taas ihmettelen.
Mulla olis periaatteessa tyopaikka tiedossa keskella ei yhtaan mitaan, country pubissa, josta loytyy ilmeisesti myoskin hotelli ja ravintola. Periaatteessa se olisi juurikin sita mita haluaisin tehda nyt, pois kaiken tutun ja turvallisen luota ja tauko tahan kaupunkielamaan. Saattaisi olla aika terapeuttinen kokemus myoskin. Kallehan ei ole sinne tulossa, joten olisin periaatteessa ihan omin nokkineni omassa seurassa. Sitten jais tietty myos koneella istuminen pois, koska mulla ei omaa lapparia ole, ja siella ei todenakoisesti ainakaan hyvaa netti-yhteytta loydy. Aika iso muutos siis. Kaikki riippuu nyt siita, etta saanko aidin kaverin tadin numeron/s-postin, hanella on nimittain ravintola sitten taas samassa kaupungissa, jonne Kalle on matkalla, ja jos sinne paasisin hyvalla palkalla toihin, ei ole periaatteessa mitaan jarkea menna ainakaan viela Outbackiin.
Katsotaan kuinka kay. Ja ai niin, ma voisin ehkapa paasta myos siivoojaksi, aika hyvalla liksalla :D

Ja jos meen Outbackiin, ni mun taytyy ehdottomasti ostaa ruudullinen flanellipaita ja stetsoni. Ja pitaa heinaa suussa ihan vaan periaatteen vuoksi. Nii ja tukkaa palmikoilla, ja tarttis sit tietty olla semmoset bootsitki. Kyl taas kalliiks tulee...

Mut miten ma silti jotenkin jo naan itseni siella?



Ps. Niin toi otsikko kyl sopi tohon alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti