lauantai 1. tammikuuta 2011

Hyvaa uuttavuotta!

Blogin puolella on ollut pikkasen hiljasta, kun on ollu aika paljon tekemista taalla paassa, pahoitteluni.
Hengissa kumminkin ollaan selvitty tahankin vuoteen, joulukuun loppu oli aikamoista sahlinkia, 23 paiva muutettiin, 24 lahdettiin Janen isan luokse, kyseinen tyyppi asuu kylassa josta loytyy lisakseen noin 200 muuta ihmista, ja mina kun luulin etta Naantali on pieni! No anyway, siella syotiin ja juotiin perjantai, ja lauantaina jatkettaam matkaa Janen sedan ja tadin luokse. Heidan lukaalinsa sijaitsee Bendigossa, jonka asukasluvusta mulla ei ole mitaan tietoa, mutta ainakin siella on kenguruita! Naissa pippaloissa olikin sitten 30 tyyppia, joista meille oli vallan unohdettu aiemmin mainita... Hyvat bileet kuitenkin, syotiin ja juotiin oikeen vaan reippaasti. Yolla mentiin sitten viela uimaan ja poreammeilemaan, oli aika luksusta :)
Sunnuntaina oli taas aika lahtea Mellumakea kohti, matka starttasi aamulla 9 aikoihin ja olen aika varma ettei kuski ollut ihan taysin ajokunnossa viela tuolloin... Paastiin kuitenkin turvallisesti "kotiin" ja taalla olikin jo Michael hereilla ja siivoskelemassa, olihan kuitenkin grillipileet tulossa. Huhhuh sentaan! Ihmiset saapuivat paikalle joskus 12 jalkeen ja pileet kestivatkin sitten aamu seitsamaan, ei yhtaan hajottanut menna seuraavana paivana ysilta toihin.
Michael kuitenkin pakkasi rinkkansa ja Laytonin mukaan ja kumpikin ovat nyttemmin jo Aasiassa, meilla on siis kamppa ihan kokonaan itsellamme, nice!
Juu ja sitten tuli uusi vuosi, mentiin joskus illalla Moray streetille ja siella vahan nautiskeltiin kuohuvaa, taman jalkeen suunnattiin keksustaan katselemaan ilotulitusta, siella oli muuten sellanen virallinen laskenta juttu! siistii! Hienot pommit oli kylla, pakko myontaa. Taalla ei ilmeisestikkaan saa omia ilotulituksia ostaa, en kylla ollenkaan ihmettele, vois olla uusi tulipalo meininki muuten. Tietty tuolla Brisbanen huudeilla sais pommitella varmasti ihan just kuin pal vaan tykkaa, ku siella on niin pirusti vetta maassa.
Pommitusten jalkeen suunnattiin takaisin Moraylle toviksi ja sielta sitten lahdettiin kotia pain joskus yo myohaan. Tassa kohtaa pitaa hehkuttaa ME SAATIIN TAXI KESKUSTASTA YOLLA! Jee!

Tuossa nyt taisi olla aika hyvin referoitu loppuvuosi, palaan asiaan taas toisena paivana.

2 kommenttia:

  1. Jep... täällä Brisbanessa oli kyllä vettä ihan, öh, kiitettävästi. En kyllä kauheasti kiittänyt, haittasi meikäläisenkin elämää jonkin verran, mutta eipä kai pitäisi valittaa kun tietää että se karkotti 200 000 ihmistä kodeistaan vielä tuolla pohjoisempana... Tulvakuvia mun blogissa. ;)
    Ei-ajokuntoinen kuski teillä? Joo, olette vissiin huomanneet sitten saman ikävän faktan minkä mä, eli sen että täällä "down under" jengi ei tunnu ottavan tuota rattijuopumusjuttua kovin vakavissaan... :/
    No joo, meikän kone lähtee neljäntoista tunnin päästä eli veikkaanpa että tätä lukiessasi olen poistunut mantereelta.
    Heittelen maililla taas kun olen jossain vähän tukevammin paikallani... Hauskaa uutta vuotta, hyvää jatkoa teille "tänne" ja pitäkäähän huolta toisistanne! :)

    VastaaPoista
  2. Joo no naa tyypit taalla tuntuu olevan hiukan valinpitamattommia mm. tuossa juovuksissa ajelemisessa, huomattu on.
    Hyvaa reissun jatkoa sulle, lueskelen sitten vaikkapa sun blogista missa matkustat, jos ei ala meilia kuulumaan :D

    VastaaPoista