sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Nonsense!

Moro, mika boogieboogie?
Taal on maanantai puolessa valissa ja mua turhauttaa suuresti, koska joku muisti et jaa juu, Melbournessa ei ookkaan kunnolla satanu hetkeen, ja paatti luvata koko taksi viikoksi ihan vaan kunnolla vetta niskaan, kiitti kaveri kiitti.
Mistakohan mun taas piti kirjottaa?
No viikonloppu ainakin on taas takana, ja Hennakin teki hetkellisen comebackin Melbourneen, oltiin siis hanen ja uuden seuralaisensa hostellilla iltaa istuskelemassa tuossa lauantaina. Hostellinsa pitaisi nimen mukaan olla keskustassa, mutta pyh ja pah sanon mina, sinne oli pirun pitka matka kavella! Kun toiset ei omista ratikkakorttia...kele....Nii ja vettaki sato juu.
Mutta jokatapauksessa oli kiva ilta, ja paastiin, kun paastiinkin sielta viela joukkoliikenteella "kotiinkin". Ja saatiin pizzaakin :)
Sunnuntaina oli suunnitelmissa pistaa grilli kuumaksi, mutta ei sit oikeen ketaan  hotsittanu, joten se jai sitten tekematta. Katottiin pari leffaa kylla eilen, ensimmainen oli Gia, Angelina Jolien tahdittama leffa 80 luvulla uransa huipulla olleesta huippumallista, aika surullinen tarina, mutta hienosti tehty. Taman jalkeen vuorossa oli The Beach ja se nyt vaan on aika turha. Ei siita oikeen saa muuta sanottua, kaikki kyseisen patkan nahneet olevat varmaan tietoisia asiasta. En ma mitaan yleista mut siis joo :D
Illemmalla Kalle pisti viela Blowin pyorimaan, mut meitsi simahti jo alussa, ei tosin haittaa koska kyseinen patka on tullut nahtya monen monta kertaa, sita voin kylla lampimasti suositella ihan kaikille.

Mulla on taas talla viikolla hienosti toita, torstaista lauantaihin, huoh!
Onhan se juu tietysti parempi kuin ei mitaan, mut pikkusen arsyttavaa kuitenkin.

Jaa juu, en kirjottanu perjantaista mitaan. Oltiin siis taas Moray streetilla, ja sielta sitten jatkettiin matkaa Biero baariin, jossa oli kaveri levyja soittelemassa. Maistoin kaverilta vadelmaolutta, ja se oli pirun hyvaa. Ketaan ei kuitenkaan tuo "progressive house" ja sen yli huutelu kauheasti kiinnostanut, joten ilta jai aika lyhyeen, 12 aikaan oltiin jo matkalla kotia pain.


4 kommenttia:

  1. Krhm... Kuka hullu maksaa tramilla liikkumisesta Melbournessa...? *viatonta viheltelyä* ;)

    -T

    VastaaPoista
  2. Me on nahty niiiiin paljon lipputarkastajia, et ei oikeen uskalla pummeilla :D

    VastaaPoista
  3. Hauskaa synttäriä Kallelle! :)

    VastaaPoista