torstai 21. lokakuuta 2010

On viiiikonloppu eessä taas!

On viikonloppu; mennääs taas!
Kiitos ja kunnias moisista lyriikoista Martti Servolle, jotenkin tuo biisi aika usein perjantaisin hyökkää mun päähän. Mutta mikäpäs sen hauskempaa, kyllä Martti setä tietä mistä kansa tykkää :D

Jep jep, on taas nuo arkipäivät lusittu, tosin minkäänlaista päivärytmiä ei ole syntynyt, koska työ-asiat on olleet eriskummallisessa tilassa. En hirmuisesti jaksa moisesta kirjoittaa, mutta voin kyllä kertoa, että eilisen duuni oli "jotain ihan muuta". Löysin gumtree.com sivustolta ilmoituksen, että kaupungissa olis töitä 11-15 ja koska mulla oli vapaapäivä näkyvissä päätin käyttää tilaisuuden hyväkseni. Ilmoittauduin sitten hommiin, korvan takana pelkästään tieto, että Colesin edessä nähdään ja jonkinlaista promoamista olisi ohjelmassa.
En voi muuta kun naureskella koko systeemille, meitä siis ilmestyi paikalle 9 tyttöä ja 1 miekkonen, ja ensiksi meidät järjestettiin jonoon, jotta ihmiset luulisivat meidän oikeasti jonottavan loppuunmyynyttä naamarasvaa, jonka täytön olisi tarkoitus tulla yhdeltä.
Hetken päästä porukka jaettiin puoliksi, ja minä ja neljä muuta "onnekasta" valittiin videoitavaan mainokseen. Ekassa klipissä haastattelija olevinaan pysäyttää random tyypin ihmisten joukosta kadulla, ja kysyy josko tämä haluaisi jakaa "5 dollar beauty tipin" katsojien kanssa, siihenpä sitten vastattiin että "no tottakai". Seuraava klippi kuvattiin sisällä, ja mun kohdalle osui sitten avokadot, eli mun piti kävellä kaupassa avokadojen luokse ja kertoa kameralle jotain tyyliin "Viidellä dollarilla saan Colesista 3 avokadoa, jotka sitten muussaan kulhossa mössöksi ja levitän naamaan, viiden minuutin vaikutus-ajan jälkeen pesen pois, ja tadaa taas on pehmeä iho!".  Koko tuo 5 dollarin pointtihan oli siinä, että kyseinen naamarasva maksaa sen verran ja on ehkäpä hieman helpompi tapa huolehtia kauneudestaan... Mutta että avokadoja? Mä en kestä :D
Pakko myöntää, että oli kyllä hauska työpäivä.

Tuon jälkeen lähdettiin Turon & Hennan kanssa Henskin synttäipiknikille Yarra joen rantaan (jep suomalaiset menee pussikaljalle jokirantaan...) ja istuskeltiin siellä auringosta ja lämpimästä ilmasta nautiskellen iltamyöhään asti, oli oikein kiva piknik.

Tämän päivän suunnitelmista en vielä tiedä, mutta huominen tuo taas tullessaan tiettävästi ainakin makaronilaatikkoa ja olutta, joten KIPPIS sille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti