sunnuntai 3. lokakuuta 2010

If you could just see what i see...

Meillä on sviitti.
Ei osata selvästikkään kulkea kaunista ja kultaista keskitietä, sillä siirryttiin tänne tosiaan suoraan hostellin jaetusta huoneesta. Ei paha parannus vaikka itse sanonkin.
Eli tilanne oli sellainen, että koko viikonlopuksi kaikki hostellit ja suht halvat hotellit Melbournen keskustassa ja sen lähi-alueella olivat täynnä. Koska me saadaan kämppä St.Kildasta vasta 9 päivä, oli pikkuinen patti tilanne edessä. Hyvin pitkän etsinnän jälkeen löydettiin tästä kyseisestä hotellista yksi vapaa huone, ja pakkohan se oli sitten ottaa, ei nuo Melbournen öiset kadut niin houkuttavilta nukkumapaikoilta vaikuttaneet...
No, nyt ollaan sviitissä josta on uskomattoman hienot näkymät yli tämän ihanan kaupungin, josta löytyy iso parveke, seinät oikeastaan pelkästään ikkunaa ja sokerina phjalla poreamme. Jep, we're in heaven. Ja totta tosiaan, visa avaa tulevaisuuden.
Sepä siitä, nyt elellään sunnuntaita ja ollaan siis oltu täällä reipas viikko. Reipas sanan kaikissa merkityksissä, sillä ollaan molemmat saatu töitä ja tosiaan kämppäkin on kohta meidän hallussa. Okei ei ihan koko kämppä, mutta huone kuitenkin, josta ei löydy poreammetta, mutta suihku kuitenkin. Huone sijaitsee talossa, jossa asuu pari muutakin pariskuntaa, käsitykseni mukaan hekin ovat matkailu mielessä liikenteessä, eli hengailevatt siellä sen parisen kuukautta ja jatkavat sitten matkaa muualle.  Saint Kilda on kaupunginosa tuossa ihan keskustan lähellä noin 2 kilometrin päässä. Sieltä löytyy kaikki kaupat, ravintolat, pubit ja muut systeemit, joten yhdelle mennäkseen ei välttämättä tarvitse lähteä keskustaan asti. Niin ja rantakin löytyy tietty.

Kirjoittelen ehkäpä tästä viikonlopusta myöhemmin, nyt pitää mennä laittaa pyykit kuivaukseen. Tuossa alhaalla vielä kuva St. Kildan rannasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti