sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Mystery City



"I know you'd call this a paradise, dear, People judge you by the clothes you wear
Well, it's a wham bam gangbang everynight here, I tell you everywhere else is just nowhere!"



Taas on yksi viikko pulkassa, ja tykkään tästä paikasta ihan simona edelleen.
Alkuviikosta sain toisen työpaikan, mutta en kuitenkaan työskentele iltaisin, enkä viikonloppuisin, hyvin hoidettu siis. Henna ilmestyi myös maisemiin viikko takaperin ja hänen kanssaan ollaan kierrelty kaupunkia ristiin rastiin, käyty leffassa ja ihan kerran kaks olusilla. Meillä on uus the paikka, nimittäin baari, josta saa aterian viidellä dollarilla, ja lasin olutta kahdella ja puolella doltsilla. Kannu irtoaa vajaalla 13 dollarilla, ei siis paha ollenkaan. Paikan nimi on The Joint, mutta älkää antako sen johtaa harhaan, se ei ole ollenkaan nimensä moinen kuppila. Musiikki kyseisessä paikassa tosin on ihan täyttä kuraa, Suomalaisetkin nimet edustettuina, tosin vähän myöhässä, koska useammin, kun kerran on siellä soinut jo Bomfunk Mc's. Kyllä on taas hienoa olla Suomalainen... Useimmat tyypit tosin eivät edes tiedä monien hyvinkin suosittujen bädien kotimaata, tästä vaikka esimerkkinä HIM, joka on kovaa huutoa täällä tällä hetkellä. Outoa, mutta totta.

Hypätääs muutamalla päivällä eteenpäin, jotta päästään viikonloppuun.
Perjantaina Kalle oli suhteellisen myöhään töissä, joten mä menin Hennan kanssa istuskelemaan iltaa ensin Nectariin ja siitten Jointtiin. Nectarista olis saanu vegemiten makuista vodkaa, mutta jätettiin sit kuitenkin väliin. Ei se musta pahanhajuinen töhnä vaan sytytä vieläkään. Sitä paitsi, sitä ei ole edes tehty Australiassa, vaan Amerikassa, outoa ja ihmeellistä..
Noh Jointissa istuskeltiin sitte tovi, mutta lähdettiin kuitenkin suht aikaisin kumpikin omille majoilleen. Colesin kautta tietysti.
Lauantaina hypättiin taas junaan ja suunnattiin Lisan & Michaelin luokse. Tällä ketaa heidän kaksionsa sisälsi kampaamon ja panimon. Outoa, miten paljon erilaisia juttuja mahtuu keittiöön... Nyt on taas mulla ihan punainen pää ja Kallella musta poski ja niska :D Se oli kyllä itse aiheutettua.
Lauantai jatkui kyseisessä paikassa noin puoli kahteen asti, jolloin oli pakko lähteä kotia päin. Ja taas mentiin keltaisella taxilla, jee!
Sunnuntaina oltiin eri reippaita ja suunnattiin nälkäiset vatsamme ja hieman horjahtelevat askeleemme kohti Richmondia, jossa tapasimme taas L & M korporaation ja söimme lounasta Vietnamilaisessa ravintolassa. Joukkoomme liittyi myös Layton, joka oli ollut koko viikonlopun selvinpäin (so far so good).
Ruuan jälkeen suuntasimme Ikeaan, josta oli ihan pakko ostaa lihapullia pakkaseen. Ikean jälkeen hypättiin raitiovaunuun, jolla matkasimme taas L & M panimoon. Siellä loppu ilta meni kivasti Wiitä pelaillen ja pari olusta maistellen. Myöhemmin saatiin sitten vielä pizzaakin.

Oikein kiva viikonloppu oli siis jälleen takana, vielä kun ilma vähän lämpenisi niin tää olis ihan täydellistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti