maanantai 25. huhtikuuta 2016

Plan D?

Pikkuisen jännittää, varpaita kihelmöi ja navan seutua kanssa. Puolen vuorokauden kuluttua nousee ilmaan lentokone kyydissään ainakin minä, se laskeutuu Gold Coastille parin tunnin päästä, josta sitten jälleen vuorokauden puolikkaan jälkeen noustaan ja lennetään Bankkariin. Siellä yllättäen jälleen 12 tunnin välilepo, jonka jälkeen suuntana Härmä, toki muutaman pysäkin kautta.
Luvattoman pitkän matkan jälkeen laskeudun torstaina puolilta öin Helsingin kamaralle, lomalle. 
Tämän kuluneen kahdeksan kuukauden aikana muuan tuuliviirin suunnitelmat ovat muuttuneet niin moneen otteeseen, etten yhtään ihmettele jos jokainen ei pysy perässä, en tahdo aina pysyä itsekään. Nyt on kuitenkin sellainen homma, että paluulento Australiaan on buukattu toukokuun puolivälin tienoille ja siitä eteenpäin tulen työskentelemään joko Melbournessa tai Brisbanessa, tai miksen molemmissa?  Tämä maa on hyvin koukuttava, kerrottakoon jos se on jollekin jäänyt epäselväksi.
Melbourne tuntuu kodilta, eikä se ole omalla kohdalla tunne, johon usein tulee törmättyä. Vielä kun saisin tänne kaikki "miun ihmiset" Vänttistä lainatakseni. Oli miten oli, tämänhetkinen suunnitelmani tuntuu melko mielekkäältä ja on ihan huippua päästä näkemään tyyppejä kotona melkein pian!

1 kommentti: