torstai 21. elokuuta 2014

Welcome to the big lodge Beneficio ♡

Olen elossa ja ehjä, ja asiat kaikinpuolin mukavasti. Tabletti ei tapansa mukaan toimi, joten naputan nyt hiukan puhelimella, saa nähdä kuinka käy.

Löysin Aleksin ja Jaakon Hampurista viime viikolla, bailattiin yksi yö reeperbanilla ja pari päivää hengailtiin ympäriinsä. Jaakko on asunut Hampurissa aikoinaan puolisen vuotta, joten käytiin kurkkimassa hänen entisiä huudejaan, sekä tuttujaan. Jos joskus saan jonkun laitteen, jolla pystyn rauhassa ja paremmin kirjoittamaan kerron Hampurista lisää.

Tällä hetkellä ollaan Espanjassa, Beneficio nimisessä hippikylässä. Tänne tultiin ensin Malagan ja sitten Nerjan kautta. Malagassa oli liikaa meininkiä ja liian paljon rahareikiä, joten päädyimme viipymään siellä vain yhden yön. Seuraavaksi löysimme Nerjan ja rannan sieltä, jossa hengailtiin pari yötä, muutaman Israelilaisen tytön kanssa.  Mentiin nukkumaan joskus, kun tuli pimeää ja herättiin jälleen auringon noustessa. Meitsi harjoitteli joogaa aamuisin, ja sen jälkeen selällä kellumista. Oli aika hyvät muudit. Matkamme kuitenkin jatkui tänne Orgiwan läheiseen metsään, jossa on nyt hengailtu lähes viikon verran.  Tämä on mielenkiintoinen paikka kaikenkaikkiaan, tällä hetkellä täällä asustelee noin sata hippiä, osa ympärivuotisesti ja osa ei.  Eräskin telttanaapurimme on tullut tänne -97, Suomesta. Täällä on mitä ilmeisimmin parempi olla.
Tässä kommuunissa ei ole sähköä, eikä juoksevaa vettä, vaan se ei haittaa, sillä vuoren sisältä pulppuaa puhdasta lähdevettä, ja sen muodostamassa joessa on "altaita" ,joissa sopii hippien kylpeä. Aika kulkee eri tavalla, kun ei tarvitse suorittaa juuri mitään. Lihaa ei saa tuoda tänne, eikä myöskään alkoholia. On lämmintä ja kaunista, kärpäset sapettaa, muuten on feng shuit kohdillaan.

Aika loppuu, kohta saadaan pizzaa, kun kerran leipurilta sellainen tilattiin.

Palaan, kun olen täältä poistinut, siihen saakka paljon rakkautta ja lämpöä kaikille!

Minä

1 kommentti: