torstai 14. marraskuuta 2013

Virtuaalinen potkaisu takapuoleen vastaanotettu

Ja tuli muuten aika pitkän matkan, Turusta Leville, hyvin potkaistu Turo!
Allekirjoittanut on tällä kertaa suunnannut saappaansa tosiaan Lappiin, ja täällä olisi tarkoitus ainakin vappuun asti vaikuttaa. Olen alla näkyvässä lafkassa duunissa;




Kyseessä siis Panorama hotelli levitunturilla, melkolailla rinteen huipulla, maisemat sieltä ovat erittäin hienot, en niitä sen kummemmin ole vielä päässyt kuvailemaan, mutta kaikki aikanaan. 
Asustelen kimppakämpässä, jossa on tällä hetkellä kolme tyyppiä, mutta väkiluku tulee kasvamaan ainakin toisella moisella lähipäivinä. Kaikki naisia, ja meillä on yksi suihku, tämä saattaa koitua ongelmaksi... Työmatka on taplaten pitkä, sen tallustaa puoleen tuntiin, ja siinä kohtaa on saapunut vasta tunturille, tuosta matka jatkuu tosiaan vielä ylös aikamoisen matkan. Toistaiseksi ylöspäin suunnataan minun tapauksessani rappusia, koska gondoli alkaa kulkunsa vasta 9,30, mutta alas sillä pääsee oikein mukavasti. Tähän tilanteeseen on myöskin tulossa ratkaisu, se on toistaiseksi työn alla.
Olin tänään ensimmäistä kertaa töissä, ja ihan hauskalta vaikuttaa, tyypit on ainakin mukavia. Tulen tekemään tämän ja ensi viikon "brekua", eli duunit alkaa 6,30, ja loppuu joskus, huomenna esimerkiksi iltakasilta ja viikonloppuna neljältä, ehkä. Nyt alkaa Levin World Cup, joka tuo huikean määrän tyyppejä rinteeseen ja yleisöön. Muutamat joukkueet asustelevat meillä, mutta enpäs alakkaan laskijoita tähän nimeämään.

Tämä on otettu hotellin huudelita:


Täällä on tosi kivoja baareja! Koska viettelin vielä tämän alkuviikon kesälomaa, ehdin niissä melko monessa piipahtamaan, yksillä.


Tämä oli nyt tälläinen "faktat pöytään postaus", pistetään seuraavaksi jotain jännempää :)

1 kommentti:

  1. Potku...? o_O Luepas uudestaan se tekstari... :D
    Hauskaa kuulla että tunnut viihtyvän. :)

    VastaaPoista