perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kana sanoo kotkotkot.

Kirjoittelin pitkän sepustuksen meidän matkasta tänne Outbackiin tuonne mun ja Hennan yhteiseen blogiin, jos kiinnostaa niin kurkkaa sinne, en nimittäin tahdo laittaa ihan samoja tekstejä molempiin blogeihin, se olis aika typerää. Mun mielestä.

Ollaan nyt siis Armatreessä, elikkä keskellä ei yhtään mitään, hyvin kaukana yhdestäkään isosta kaupungista, paikassa, jossa jengi viljelee slangia niin, että soi "Fair dinkum!" ja "Rightyo" ovat niin yleisiä, ettei mitään rajaa. Nii ja "Crickey!". Hehe, mä luulin, että moinen sanasto olisi ajan kuluessa kadonnut, mutta ei. Hassua se on kuitenkin.
Miehillä tuntuu olevan veteen kirjoitettu pukukaava; rikkinäiset farkut ja sininen "kauluspaita", sekin saa olla vähäsen risanen, kunhan vaan väri on sininen. Ja stetsoni (yleensä ehjä.)

Täällä on maailman hauskin vuohi, sokea sellainen, joka juoksee vaan ympyrää itsensä ympäri päivästä toiseen.

Luulin maailmanlopun tulleen, mutta löysin pikkuisen piristystä, ollaan siis nyt viikonloppu talonvahteina, täältä löytyi Mötley Cruen Dr. Feelgood levy, sekä vähän Gunnareita ja Punaisia chilipippureita. Niitä ollaan nyt soiteltu täysillä koko päivä, ei ainakaan naapurit häiriinny...hehe, mitkä??

Olin eilen ratsastamassa. Jee.
Taidan tulla mökkihöperöksi.

1 kommentti: