keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

21st century breakdown



Tahdon kirjoittaa viimeisestä lauantaista Brisbanessa, eli siis viime viikon kyseisestä päivästä. 








Aamu, herätys 7.00, miettisin, että olenkohan koskaan vapaehtoisesti herännyt vapaapäivänä kyseiseen aikaan, ja tulin siihen lopputulokseen, että en ainakaan muistaakseni. No mitäpä tuosta, suihkun kautta keittiöön, mokkapala kahvin kera naamaan ja menoksi. Muutamien ihmisten kanssa oltiin sovittu, että nähdään hostellilla 8-8.30, sattuneista syistä kuitenkin kaksi tyyppiä jätti aamuherätyksen väliin, joten joukkomme koostui 5 tyypistä, aika hyvin kuitenkin! Sitten jatkui matka kohti New Farmin Farmer´s markettia, joka on iso! Löytyy kojua kojun perään, ja kauheesti kaikilla on mielenkiintoisia juttuja myytävänä, ja mikä parasta lähes kaikkea saa maistaa, nam! Päädyttiin ostamaan kuitenkin vaan tarpeelliset hevit ja lammasta, joka oli muuten aika uskomattoman hyvää.
Uuden farmin törttöilyn jälkeen suuntasimme sikapikana kotiin, ja taas hostellille, josta nappasimme tällä erää kyytiin kaksi ihmistä, hypättiin bussiin, jolla suunnattiin Teneriffe ferrylle. Sieltä sitten jatkettiin vesiteitse matkaa Culturan Centerin huudeille, jossa käytiin ekana 60 metriä korkeassa maailmanpyörässä pyörähtämässä (Kallee vähän pelotti ekaks..hihii) ja tuon aktiviteetin jälkeen tepasteltiin joenrantaa pitkin itse kulttuurikeskukseen, siellä kun oli "21st century" näyttely (ilmainen sisäänpääsy!). Muutama tunti nykyajan kummallisuuksia pällistelltyämme päätettiin, että nyt on galleria galleroitu ja aika jatkaa matkaa kohti keskustaa.
Käpöteltiin kävelysillan yli taas "tois puol jokkee" ja suunnattiin kenkäkauppohin, tässä kohtaa meitä oli siis kaksi tytsyä ja Kalle. Iso kiitos ja kumarrus kyseiselle miehelle jaksamisesta :)
Kenkiä ei kuitenkaan löytynyt sillä erää, ja kaupatkin alkoivat sulkea oviaan, jotenka käytiin nappaamassa juustopurilaiset ja lähdettiin omille teillemme, elikkä siis tässä tapauksessa yksi hostelliin ja me kotia.

Kotona lepuutettiin tovi kävelystä hetkeksi voipuneita jalkoja ja illan hämärtyessä jatkettiin vielä takaisin hostellille vähän viintä maistelemaan. Sänky kutsui takaisin 3 aikaan aamuyöllä.

Oli kerrassaan mainio päivä.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti