sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Pikasta paivitysta.

Hellurei ja hellat tunteet!
Mulla on 5 minuuttia aikaa, joten kaytan sen viisaasti ja paivitan viimeiset kuulumiset hyvin referoituna tanne.
Olis ehka hyva jos muistaisin mita viimeks kirjotin, mut hei kertaus on opintojen aiti!
Elikka, asutaan nyt New Farm nimisella alueella, josta alempi osa tosiaan tulvi tuossa tovi sitten. Hienoja taloja on kylla, oikeastaan melkein kaikki paitsi meidan :D Noh, mut ei hataa, se kaveri kun sen joskus rakensi on ilmeisesti suuri sinisen varin ystava, koska KAIKKI on sinista. Jou, ilmastointia olis arvostettu suuresti viimeksi tanaan, kun oli vaan niin kasittamattoman kuuma. Nyt sitten sataa ja ukkostaa..hmm.. Kummallinen luonto-aiti tosiaan.
Meilla on toiden jalkeen tapana jaada muutamille sinne istuskelemaan ja juoruamaan. Taman takia normaali tyo-paiva usein vahan venahtaa siita kolmesta tunnista, eilenkin kaskivat meidan lahtea, kun baarimikot halusivat kotiin, ihme menoa. Hehheh.

Ma tykkaan Brisbanesta kaupunkina, vaikka joukkoliikenne ei toimi aina ihan niinkun pitaisi ja vaikka taalla on niin uskomattoman kostea ilmasto ettei mitaan jarkea. En kuitenkaan voisi ihan tallaisessa ilmastossa kuvitella asuvani pidemman paalle.

Aaapuva, aika loppuu.. mitas viela?

Meil on pal kaverei taalla ja hengaillaan vielakin aika paljon Blue Tonguessa, vaikkei siella enaa asutakkaan. Ai juu! Nahtiin ihka oikea Blue tongue tuossa viikonloppuna, se on siis lisko jolla on sininen kieli, hassua.

Antakaa anteeksi kirjoitusvirheet, nyt pitaa menna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti